MUTLAKA OKUYUNUZ!
1- Online başvurular http://saglikbilens.harran.edu.tr/ adresinde yer alan Online Başvuru sekmesinden 07-14 Ocak 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.
2- Mezuniyet bilgileriniz YÖKSİS'ten otomatik olarak çekileceğinden dolayı başvuru tarihinden önce e-devlet mezuniyet bilgileri kısmında mezuniyet belgenizin olup olamadığını lütfen kontrol ediniz. Eğer e-devlet sisteminde mezuniyet bilgileriniz yer almıyorsa mezun olduğunuz üniversitenin öğrenci işlerine ulaşarak mezuniyet bilgilerinizin YÖKSİS'e girişini talep ediniz. Aksi halde yaşanılan mağduriyetten dolayı Enstitümüz sorumlu olmayacaktır.
3- Not ortalamaları YÖKSİS'ten otomatik olarak çekileceğinden dolayı başvuru tarihinden önce transkript not ortalamanız ile e-devlet sisteminde yer alan mezuniyet not ortalamanızı karşılaştırmanız, eğer ikisi arasında bir tutarsızlık var ise mezun olduğunuz üniversitenin öğrenci işlerine ulaşarak not ortalamanızı düzelttirmeniz gerekmektedir. Aksi halde yaşanılan mağduriyetten dolayı Enstitümüz sorumlu olmayacaktır.
4- Lisansüstü başvuru yaparken ortaya çıkan problemlerin çözümü için 0414 318 37 66 yı arayabilirsiniz.

BOLOGNA

Haftalık Ders Programı